• La Formatgeria de Llívia

    Petita formatgeria ceretana, especialitzada en l’elaboració de iogurts, i també mató i formatge fresc, de renom a la zona. Ubicat en una antiga fàbrica de formatges, en ple cor de La Cerdanya, i enmig d'un entorn paradisíac, hi ha el restaurant La Formatgeria de Llívia. Fa més de 17 anys que la Marta i el Juanjo, els propietaris, van iniciar aquest projecte gastronòmic.

    Els productes làctics de forma artesana és una de les tradicions que segueixen mantenint al llarg dels anys. La Formatgeria conserva una part de la seva antiga fàbrica de iogurts i mató. Productes com els iogurts artesans s'elaboren amb llet de vaques alimentades a les pastures de la Cerdanya. Són totalment naturals, sense additius ni conservants, i amb el sabor característic de la zona. Iogurts i mató que podeu trobar a la carta, però que també es venen a la petita botiga de La Formatgeria.

    Llet que treballa: vaca

ACTIVITATS A LA FORMATGERIA DE LLíVIA

Venda directa a la petita botiga de La Formatgeria. Restaurant gastronòmic a la formatgeria, especialitzat en plats a base de formatge. Des dels inicis, les fondues i raclettes han estat els plats més representatius del restaurant La Formatgeria.

LA FORMATGERIA DE LLíVIA

Jaume Ribot i Flix

Adreça: Pla de Ro - Gorjuja
17527 - Llívia (Cerdanya)
Girona

Telèfon: 972146168 Fax: 972146168

Web: http://www.laformatgeria.com

E-mail: jribotf@hotmail.com