• Formatges de Ciuret

    Formatges de Ciuret és una empresa dedicada a l'elaboració artesanal de formatges de cabra. Jaume Simón, el seu fundador, inicia la seva activitat professional l'any 2010, després de treballar durant anys en diferents activitats decideix reorientar la seva vida professional al voltant del món rural del qual mai es va desvincular.

    Formatges de Ciuret es troba situada al "Mas Moreu" de Ciuret, al municipi de Vidrà (Girona), en un antic magatzem agrícola transformat en granja per cabres i en formatgeria, a 1.190m d'altitud al nord de Catalunya.

    La seva principal activitat, basada en l'elaboració de formatges, està totalment vinculada a la cria i reproducció de cabres de la mateixa explotació que li proporcionen la llet per a l'elaboració de formatges. Simón elabora formatge de cabra de pasta tova i semitova amb escorça blanca

    La situació de la granja en un entorn totalment rural, li permet obtenir un producte de característiques i sabors molt característics. La llet que obté de la seva pròpia explotació no és suficient, de manera que necessita comprar llet de cabra en altres explotacions de la comarca, col laborant així en l'activació de l'economia del seu territori.

    Llet que treballa: cabra

FORMATGES DE CIURET

Jaume Simón

Adreça: Mas El Moreu
17515 - Vidrà (Osona)
Girona

Mòbil: 630528839

Web: http://www.formatgesdeciuret.cat/

E-mail: info@formatgesdeciuret.cat