• Recuits de Fonteta

  Recuits de Fonteta és una empresa dedicada a la fabricació de derivats làctics artesanals que enlloc de diversificar s'ha concentrat en el que realment saben fer bé: recuits, formatges i iogurts.

  Recuits de Fonteta és una marca registrada amb denominació de qualitat concedida pel Consell Comarcal del Baix Empordà. Quan no es disposava dels avenços tecnològics apropiats, només es podien fer recuits les matinades més fredes de l'hivern, per tal d'assolir les baixes temperatures necessàries per a la seva elaboració. Això és l'única cosa que ha canviat entre els recuits que feia l'àvia Rosita i els que actualment fa en Quim, ja que la recepta tradicional i el sistema de quallar la llet i de batre l'emulsió s'han mantingut sense alteració.  Tant els recuits de cabra com els de vaca de Recuits Fontenta mantenen el gust original de la llet, ja que no contenen cap additiu ni conservant.

  A Recuits de Fonteta elaboren també formatges frescos i semicurats que respecten el gust autèntic de la llet amb què han estat elaborats. També fan formatge de cabra curat amb oli d’oliva, pebre i romaní i un dels seus productes més coneguts, iogurts elaborats amb llet de cabra o de vaca.

  PRODUCTES

  • Recuits de cabra i de vaca
  • Formatges frescos i semicurats de cabra i de vaca
  • Formatge de cabra ccurat amb oli d’oliva, pebre i romaní
  • Iogurts naturals de cabra i de vaca

  Llet que treballa: vaca, cabra, ovella

RECUITS DE FONTETA

Quim Martell

Adreça: C/ Fitor, 2
17110 - Fonteta (Baix Empordà)
Girona

Telèfon: 972 641548 Fax: 972 641548 Mòbil: 625541010

Web: http://www.recuitsfonteta.com

E-mail: quimmartell@hotmail.com