• MUUU BEEE FORMATGERIA

  MUUU BEEE és una activitat productiva en el sector agroalimentari del Centre Especial de Treball de la Fundació MAP, entitat que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat i risc d'exclusió social del Ripollès.

  Recull el testimoni de la formatgeria artesanal familiar Herbacol de Queralbs, que elaborava des de l'any 2001, i en conserva els principals productes i l'elaboració artesanal amb matèria primera del Ripollès. MUUU BEEE elabora amb llet de vaca que procedeix íntegrament de l'explotació Mas La Folcrà de Sant Joan de les Abadesses, una casa de pagès històrica que es dedica a la producció de llet, cria i recria de vedelles de la raça frisona. Compta amb 60 vaques de llet, de les quals se'n munyen 40. Una matèria primera de qualitat per una producció propera i artesanal que es realitza a l'obrador de Ripoll, ubicat a les instal·lacions de la Fundació MAP.

  Es tracta d'un projecte que va lligat al territori, generant una activitat sostenible que crea ocupació per a persones amb especials dificultats i que busca la cooperació amb tots els agents.

  Els productes MUUU BEEE formen part de la marca de garantia Producte del Ripollès i de l’Associació de Petits Elaboradors Agroalimentaris del Ripollès.

  Productes:

  . Formatge Tendre de drap: elaborat amb llet de vaca pasteuritzada.

  . Formatge semimadurat: elaborat amb llet de vaca pasteuritzada.

  . Formatge Flor de Neu: s'elabora amb dues modalitats, amb llet crua de vaca i amb llet pasteuritzada.

  . Formatges d'untar: s'elabora a partir de llet pasteuritzada i es presenta natural i o amb diferents gustos (all i julivert, pebre negre i pebre vermell).

  . Mató: formatge fresc obtingut per la coagulació de la llet.

  . Flam de mató: elaborat a partir de mató de vaca, llet sencera, nata, sucre, gelatina i caramel.

  . Llet fresca envasada: llet fresca de vaca certificada.

  . Llet fermentada: llet fermentada i pasteuritzada, molt semblant a un iogurt begut.

   

   

   

  Llet que treballa: Vaca

MUUU BEEE FORMATGERIA

Elisabet Clota

Adreça: C/Joan Miró, 1
17500 - Ripoll (Ripollès)
Girona

Telèfon: 972 70 31 04 Mòbil: 650 040 572

Web: http://www.muuubeee.com

E-mail: info@muuubeee.com